Jump to content

Mariusik

Fondator
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Days Won

  1

Mariusik last won the day on September 5

Mariusik had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Mariusik

 • Rank
  Membru
 • Birthday 18.04.2001

Games Info

 • MC Nick
  Mariusik
 • SA:MP Nick
  Mariusik
 • CS Nick
  Mariusik
 • Discord ID
  Mariusik#0681

Personal Information

 • Oras
  Targoviste
 • Email
  mariusik@badvibes.ro

Recent Profile Visitors

125 profile views
 1. Dnd! Scriptez

 2. Forum joi 5.09.2019 Online!

 3. Pentru Propunere / Sugestie faceti un Topic Nou cu Titlul: [BadVibes]Propunere / [BadVibes]Sugestie Nume: Descriere propunere / sugestie: Cu ce ar putea ajuta comunitatea?:
 4. Ai o intrebare sau nelamurire despre comunitate? O poti adresa in aceasta sectiune. Topic-ul trebuie sa contina o intrebare cat mai bine formulata si mai inteleasa care are legatura doar cu aceasta comunitate (Forum, serverele comunitatii, jocurile asociate si alte site-uri asociate cu aceasta comunitate). Este permisa adaugarea unei capturi de ecran sau poze in cazul in care credeti ca ne va ajuta sa va oferim raspunsul mai rapid. Titlul topic-urilor trebuie sa defineasca intrebarea. Raspunsurile in bataie de joc, nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate ca atare. Asigurati-va daca problema voastra nu s-a mai postat. (folositi functia Search) Cei care raspund la intrebari sunt obligati sa se asigure ca nu a mai fost acordat un raspuns identic. In caz contrar, vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal. Daca cunoasteti problema respectiva si stiti care este cauza ei, postati-o in topicul respectiv cat mai dezvoltata. Posturile facute aiurea gen „Si eu am problema asta”, ”De mult cautam asta” vor fi sanctionate. Multumirile se fac prin editarea postului anterior sau printr-un PM. (eventual acordarea de reputatie) Topicurile inactive (fara vreun raspuns de la autor) mai mult de 48 ore (2 zile) vor fi inchise pentru inactivitate. Incercati sa puneti topicurilor un titlu cat mai sugestiv. Daca titlul topicului nu concorda cu problema voastra, topicul va fi inchis. Daca un topic nu prezinta modelul de postare de mai sus, va fi inchis. In caz contrar, vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal. Topicurile ale caror autori folosesc un limbaj vulgar sau usor sfidator fata de ceilalti, vor fi inchise si sanctionate.
 5. Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci aceasta reclamatie?: Dovezi: In aceasta categorie puteti reclama doar un membru din staff, nu aveti voie sa faceti alt tip de reclamatie ! Cand faceti o reclamatie asigurati-va ca aveti dovezile necesare pentru a ne dovedi cu dumneavoastra aveti dreptate ! In aceasta categorie vor posta urmatorii: Cel care face reclamatie, cel reclamat & membrii staff-ului !
 6. Titlul topicului trebuie sa arate asa: [SCHIMBARE NUME] Nume Actual Nume Real: Numele Actual de pe forum: Numele Nou de pe forum: Email: Posturi: Vechime: Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Cerinte pentru ca cererea sa fie acceptata: Trebuie sa ai minim 50 de posturi. Trebuie sa aveti cel putin doua luni distanta de la ultima cerere acceptata de schimbare a numelui.
 7. Creaza un nou topic, respectand modelul de mai jos si noi te vom intampina cu drag. Dupa ce ti-ai facut topicul de prezentare iti recomandam sa faci Click Aici pentru un mic ghid al forumului si aici pentru o serie de intrebari puse frecvent. Nick-ul tau: Prenume: Varsta: Locatia: Ocupatie: Jocul(rile) preferat(e): Hobby-urile tale: O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): De unde ai aflat de BadVibes Community?: Alte precizari?: ~ Isi vor face topic de prezentare doar membrii noi. Membrii care revin sau pleaca sunt rugati sa o faca in liniste. ~ Aveti voie sa faceti un sigur POST pentru a intampina un membru. ~ Nu aveti voie sa incepeti discutii de orice fel. ~ Cand postati mesajul de intampinare, incercati sa-l indrumati catre unul dintre serverele care se potriveste cu profilul lui. Ex: "Bine ai venit pe BadVibes, te asteptam pe serverul X (link catre categorie)" ~ Topicul de prezentare ramane deschis 48 de ore ~ Cel care porneste topicul nu are voie sa raspunda la el. ~ Bataia de joc se sanctioneaza cu warn si suspend indiferent de parte. ~ Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" , "sall pa ban" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub postul celui pe care doriti sa il raportati. ~ Sanctiunile difera in functie de caz.
 8. In acest topic se vor posta ultimele actualizari aduse forumului si site-urilor aferente BadVibes.
 9. Un membru poate avea doar un singur cont, crearea conturilor clona fiind interzisa. Inainte de a deschide un topic (subiect) nou, utilizati funtia Search pentru a vedea daca problema voastra a mai fost discutata inainte. Incercati sa postati in categoriile potrivite problemei voastre. Este interzisa folosirea cuvintelor sau a imaginilor jignitoare/rasiale/pornografice in posturi, avatare, semnaturi, pe profilul vostru sau in orice alta parte. De asemenea, nu acceptam ca membrii sa foloseasca un limbaj lipsit de corectitudine, punctuatie si coerenta. Mesajele ce vor fi greu de inteles vor fi sterse, iar autorul postului/topicului respectiv va fi sanctionat. Semnatura nu trebuie sa depaseasca mai mult de jumatate de pagina(aprox 500px). Discutiile legate de piraterie sunt interzise. Nu postati CD-Key-uri, crack-uri, site-uri legate de warez sau orice alt lucru ce implica pirateria. Activitatile de tip jocuri de noroc sunt interzise pe forum. Posturile off-topic (ce nu au legatura cu subiectul discutat), posturile aiurea, posturile pentru +1, topicurile fara rost, double/triple posturile (functia EDIT este activata si nu are limita de timp, deci folositi-o cu incredere) vor aduce o sanctiune. Titlul unui topic trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. De asemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul Help, Ajutor, Uitati-va aici. SPAM-ul (postarea de cuvinte monosilabice, postarea in mai multe topicuri la intervale foarte mici de timp avand aceeasi parere ca si a celor ce au postat inainte) si BUMP-ul (dezgroparea topicurilor inactive mai vechi de o luna) sunt strict interzise, nu se face absolut nicio exceptie. Reclama nu este tolerata. Postarea de link-uri catre comunitati, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspend. Nu utilizati semnaturi prea mari (in inaltime). Nu puneti in semnatura sau in posturi imagini de dimensiuni mari, care intarzie incarcarea paginii pentru ceilalti useri. Semnaturile sau avatarele ce incalca aceasta regula vor fi eliminate fara avertisment. De asemenea, este interzisa introducerea adresei voastre de e-mail in semnaturi deoarece puteti fi spamati. Toate mesajele trimise prin functia PM (private message) sunt inregistrate. In cazul in care un membru reclama un PM primit, un administrator va verifica log-urile. Orice membru gasit facand reclama altor site-uri sau sa abuzeze verbal de membri sau sa ameninte alti membri, va fi suspendat. Orice referinta la membrii staffului sau la numele comunitatii care au scopul de a pune in lumina proasta va fi sanctionata.
 10. Mariusik

  safsfas

  wfdgddfsa
×
×
 • Create New...